Jag kämpar på med komplikationer

Var iväg till läkaren igår. En röntgen plus besök. Resultatet blev en dt på söndag och besök till läkaren måndag.

Vad har hänt? När han opererade mig så satte han en platta med skruv på utsidan av foten vid fotknölen och likadant på insidan av foten vis fotknölen. Plattan på insidan av foten har rört på sig. Ca 4 mm och såret på utsidan av foten har börjat vätska sig.

En ngt bekymrad läkare sa att jag har ingen inflammation. Jag är varm men inget påvisar inflammation än så länge. Jag är också fortf svälld… han masserade foten och även om det gjorde ont, så själva beröringen var underbar.

Sköterskan tvättade rent med ngt som sved utta helv… men jag lät henne pyssla. Sen lade hon på ett plåster med bakteriedödande jox.

Läkaren släppte iväg mig när dt tid var klar samt återbesök till han. Hemskt att säga..men satan så snygg karln är 😂🙈

Han sa till mig… du kämpade på enormt 2022 och det året glömmer vi sa han…men du började inte året 2023 så bra… Så nu var d väl sj f om du inte ska få tillbaka ditt ”friska ben”

Haha jaaa vem tycker inte så ?? Jag trodde jag visste vad ont kunde göra ont… fram tills nu… Nu vet jag.

Jag fick besök idag av både dotter å min lilla människa

Mina barn står högt i kurs hos mig. Jag tror dom har det jobbigt med min situation. Men de säger ingenting. Idag kom äntligen min dotter och hennes son till mig. Att få ta på och umgås med min lille vän trollar bort smärtorna just där och då. Han ville pilla på skalman…( Jag har döpt min stövel till det) och han fick pilla så mkt han ville. Han rotade å pysslade både här å där hos mommo.

Min dotter blev förskräckt när hon kom med maten.(hon hämtade sibylla mat) Det låg grytor,redskap,leksaker överallt😂

Vi satte oss för att äta, och det var så skönt att ha dom hos mig.. hon duschade min lille vän här så tiden tillsammans blev längre. Imorgon lär jag få leta efter grejerna han packade idag haha.. nästa gång han kommer så går han till sina ”stationer” och då ska grejerna vara på plats.

Nu ligger jag, lade mig före 20.00 lade mig på simbas sida.. stackarn blev vilsen.. hans plats är hans plats.🥺🙈 men benet hamnar på rätt sida då så jag inte behöver ha ett täcke över stöveln. Snart får jag ta stygnen hoppas jag. Vi får se på måndag vad han tycker… det gör fruktansvärt ont..det kan jag iaf säga utan gnäll. Ryggen protesterar högljutt. Jag går jätte fel nu pga höjdskillnad mellan fötterna. Stöveln är högre… men nu ska jag sluta klaga.

Vi hörs kanske imorgon. Det beror på hur jag mår❤️ Kram dit ut

Annons

6 reaktioner till “Jag kämpar på med komplikationer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s