Prinsessan Diana

Ligger och lyssnar på dokumentären om Prinsessan Dianas död. 31 augusti 1997 och endast 36 år. Jag minns den dagen som om det var igår. Jag har sett dokumentärer där jag blivit så ledsen över hur hon blev behandlad av sin omgivning.

Hon blev jagad av fotografer, hon blev förnedrad och kränkt av sin man, och jag ska erkänna att jag har fortfarande svårt för Camilla och Charles.

Han kunde väl ändå ha låtit bli denna vackra människa, och istället låtit henne få det liv hon förtjänade ?!

Hon lever dock kvar med sitt minne hos oss alla…hon som hade så stort engagemang mot aidssjuka och mot landminor.

Jag fick avsmak över hur kungahuset agerade när hon dog. Hon var folkets prinsessa❤️ Dom hissade inte ens flaggan på halv stång. Jag blev så rosenrasande när nyheterna basunerade ut det. Efter att ha sett dokumentärerna och filmerna så har jag förstått att det blev konflikt i kungahuset gällande detta, så drottningen fick vika sig. Undrar stundtals om hon var av is.

Butlern Paul Burrell umgicks med Prinsessan varje dag i 11 år. Han har skrivit 2 böcker om henne som jag verkligen ska ha. Dom är endast i engelsk upplaga, men jag ska beställa dom. I dokumentären jag lyssnar på så medverkar hennes butler. Och han verkar så otroligt mysig och go som person, och han var den ende manliga person hon litade på..

Vid närmare eftertanke så köper jag ingen e bok. Jag vill ha boken. Jag tycker det är jobbigt att läsa digitalt 🤪😳 Det kanske är åldern?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s