Gnälltanten- Grannjävlar

Idag är jag trött. Riktigt trött. Jag behöver min nattsömn för att orka. Okej, en natt dåligt med sömn funkar sisådär, men två nätter gör mig till en grönsak.

Natten till igår blev jag.väckt halv2 av grannen. Hon är uppenbarligen i en ny fas/period igen. I natt blev jag väckt halv 3. Hon snickrade och spikade.

Måste tillägga att Jag är extremt svårväckt. Jag hör inte vare sig larmet på telefon eller sms… Ungarna har lärt sig att ringa mig flera gånger för att få väck på mig, plus att jag har en speciell ringsignal när det är dom. (Jag har alltid haft det)

När jag väl fattade vad som lät, försökte jag somna om. Men det var störtomöjligt. Jag som aldrig haft problem med det. Så där låg jag och lyssnade på henne när hon slet å drog i möbler och spikade i väggarna.

Till slut exploderade jag och drog näven i väggen för att få tyst på eländet. Hon läste mitt sms på messenger och efter en halvtimme blev det tyst.

Så idag är jag trött. Riktigt trött. Medicinen jag skulle ha tagit kl 0600 blev intaget kl 10 typ. Jag är helt groggy.

Känner spontant att jag vill hålla henne vaken nu när klockan är mitt på dagen, men det är så barnsligt det också.. skäms på mig.

Är så irriterad på människan. Vem ens kommer på tanken att göra sånt där på natten? Och den här grejen till människa kan man inte säga till. Hon blir rent ut sagt elak. Sen blänger hon i marken ist för att bemöta ens blick.

För ett tag sen blev jag beskylld av henne för att ha anmält henne till djurskyddet. Det hade jag inte gjort.Jag hade pratat med hyresvärden. Då gällde det hennes katt som var ensam 24 timmar om dygnet och jag var orolig över att ngt hänt henne.

En annan gång fick jag nog när hon rotade i postlådor, gick och tittade in hos mig natt som dag…

Det bästa hon vet är att prata med hyresvärden, och när han å jag pratar så springer hon omkring med sin mobil och tittar åt vårat håll. Det fattas ett å annat där. Eller jag vänder på det… vad finns ens där?

Usch.. jag är taggig och det trivs jag inte med. Har ont som skam och trött så jag nästan kräks. Vet inte om det är en av tabletterna som intas kl 18 som påverkar mig så enormt vid sömnbrist.

Får innerligt hoppas på att hon håller fred på sig i natt.. annars blir nog min trött så trött att jag rent av kanske exploderar 🙈

Annons

4 reaktioner till “Gnälltanten- Grannjävlar

  1. Hon blir direkt otrevlig när man säger till henne, så det är ingen man pratar med direkt. Jag pratade med hyresvärden idag och de skulle prata med henne (igen) jag skrev till grannen i natt och idag svarade hon, att hon minsann är stuptrött på att höra min hund varje dag, och hon bad om ursäkt för i natt, och hon skulle flytta så jag slipper den odugliga granne jag har. Jösses.. tomtar på loftet? Hon kör offerkoftan varenda gång. Jag besvarar aldrig hennes sms. Gjorde det en gång och hon blir fruktansvärt elak och slutar inte.
   Jag har iaf gjort vad jag kan, så får vi se hur länge hon håller fred på sig. Hyresvärden är privat, men man har rättigheter (tror jag)

   Gilla

 1. Fruktansvärt jobbigt med sådana grannar. När jag bodde i Göteborg så höll jag på att bli vansinnig på en granne som höll på att flytta möbler på kvällarna. När jag pratade med närmsta balkonggranne hade inte hon hört ett dugg. Tror vi hade spöken på vinden och jag var upp och ryade till dem och sedan försvann oväsendet.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s