Hösten och vinterns julklappsverkstad

Jag skiftar mellan 3 olika hemsidor. Planerar inför den annalkande höst, då man kryper in i sitt bo. Tänder ljus som skapar lugn. Jag älskar alla årstider. Dom har alla sina vackra sidor tycker jag.

Dom flesta jag känner avskyr höst och vinter. Det är så mörkt. Jag håller inte med om det. Hösten har så vackra färger, jag finner städarglädjen med att storstäda, putsa fönster så man kan se ut, hänga upp nya gardiner med värme i färgerna. Sen ta fram alla ljuslyktor och ljusstakar man ställt undan. Åh himmel så mysigt.

Jag har börjat storstäda. Hehe.Jag vill få färdigt sånt, så kan jag med gott samvete enbart ägna mig åt mina hobbies. Virka,Sticka, göra julkort,gratulationskort, väva och fläta med papper,måla,gjuta,jag ska piffa upp några lådor till hobbyrummet osv. Jag har massor att göra.

Så nu när jag tittar, så måste jag också tänka ekonomiskt. Inte enbart villhöver. Jag är hemsk när det gäller villhöver. Jag planerar så långt framåt och köper hem grejer så jag har det. Allt beror ju på hur kroppen mår. Och nu har allting blivit tokdyrt. Så vilket får bli prio 1?

Jag bestämde mig för att det får bli 2 hemsidor som beställningen görs ifrån. Jag vill göra egen dekoration till julgranen i år. Förra året klädde jag inte granen. Jag och min äldste son åt julmat här. Dom andra 2 var hos sina respektives familjer. Min äldste fick min vackra Disney gran. En tallgran haha. Den har både långa och korta barr och med kottar. Jag får köpa ngt litet alt att jag plockar några grenar och ställer i en urna.. vi får se hur det blir.

Oavsett vad, så planerar jag min höst och vinter med mycket mys,pyssel och handarbete i ljusets sken. Det är terapi för själen att smyga in i den bubblan. Timmarna flyger iväg. Julklappsverkstan är snart igång. Tiden går fort när man har roligt. Det blir några mjuka paket i år. Sånt som är bra att ha som tex mjuka goa myssockor, en go kofta, en skön pläd mm🙏❤️ Nu ska jag bara checka ut min order, sen börjar det roliga på allvar🌷🥰

Annons

En reaktion till “Hösten och vinterns julklappsverkstad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s