Utanför väggen

Idag kom jag utanför väggarna. En vän till mig kom och hämtade mig. Jag fick uträtta många ärenden, men det straffade sig djupt på slutet. Jag tog inte med några kryckor, ja varför. Envisa kossa. Hädanefter ska dom med, för smärtorna kommer som ett brev på posten.

Ramlade in på Karl Hedin och fick mig ett gäng super fina tapetprover. Så vackra. Man blir ju helt såld. Jag ska göra gratulationskort  och därmed kommer jag skära sönder dom.

En del är ju alldeles för vackra för att röra vid. Nästan så man kan rama in själva bilden😂😘

Nåväl, jag handlade det jag behövde där och for sen vidare till andra butiker. Fy fan så dyrt det har blivit. Man får ju knappt ingenting för pengarna längre. Skandal. Jag kommer ju att gå omkull ekonomiskt om det forts så här. Får helt enkelt bli en get och knapra på grenar🙈

Färden gick sen vidare till loppis.

Gardiner till köket 20 kr
2 vackra hattar till väggen i hallen 20 kr

Äntligen så kom jag hem. Insåg då att jag glömde apoteket. Fasen. Jag får lösa det imorgon på ngt vis.

Lade slingerkrasse frön på tork. Vill du ha så säg till. Jag har mängder
Skar sönder en PET-flaska och satte skott i vatten. Dom behövde större plats. Glömde köpa blomjord🙈
En sköljmedel flaska fick agera skottkruka

Sen tog orken slut. Absolut helt slut. Ändå så tillfreds. Jag kom utanför mina väggar ❤️

Jag lade mig i sängen för att vila min rygg. Den höll på att gå av kändes det som. Tog vb.mediciner och väntade på att dom skulle hjälpa mig. Ogillar skarpt när det domnar i benen. Det är riktigt obehagligt 🥺

Precis när jag började få bukt på smärtorna någorlunda så ringde min mellanson. Han skulle åka förbi och undrade om jag ville med å göra honom sällskap. Han skulle till Elgiganten.Självklart säger jag, kliver upp och packar ryggsäck med vattenflaska å annat. Nu ska kryckorna med.

När vi gått omkring på elgiganten, så blev jag alldeles sjösvett och fick sockerfall. Då insåg jag att jag totalt glömt bort att äta på hela dagen. Herre min je… kroppen har verkligen stängt av. Tänk att sorg kan ställa till med så mycket 🥺Alla mina rutiner blev helt omkullkastat. Min hjärna har fått total kollaps. Mellansonen tog semester hela veckan. Han har svårt med känslor (odiagnotiserad asberger) Jag tror att det tog honom hårdare än han vill erkänna. Han och min äldsta son satt trots allt hos henne och tog hand om alltihop. Älskade barn❤️ gudars vad jag älskar dom.

Har så mkt jag skulle vilja göra. Tex så Funderar jag på om jag ska måla om mitt indiska Köksbord.

Brunt är inte direkt jag. Och absolut inte den hemska bruna på golvet😬

Golvet är så fult. Jag avskyr det.. men kan inte påverka det tyvärr. Däremot bordet å stolarna. Chalkpaint…vit.. Har funderat i 1 år nu haha.Men kan fortfarande inte bestämma mig.

Nåväl. Det är en ny dag imorgon också. Jag orkar inte med varken d ena eller det andra nu.

Nöjd med dagens strapatser. Även om det smärtar enormt… positiv energi både i kropp och själ av att komma utanför väggarna❤️

Annons

En reaktion till “Utanför väggen

  1. Duktigt av dig att ta dig ut! Glöm inte att ta hand om dig bara. Allt blir ju lite upp och ner när man har sorg. 😦
    Vilka fantastiskt vackra tapetprover, förstår att du ville ha dem. Nä, det golvet är ingen höjdare – men möblerna skulle säkert kunna bli ännu finare säger jag som gillar vita möbler, den dagen du eventuellt känner dig redo för att fixa dem.
    Önskar dig en lugn natt.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s