Mina bästa vänner är en hund & en liten människa

Vart jag än går, så har jag en skugga efter mig. Lägger jag mig, så kommer hon och lägger sig. Hon och jag mot Världen?

Min älskade lilla människa stal mitt hjärta. Man brukar säga att man vill ha tillbaka det som stulits ifrån en.

Men han får gärna behålla det❤️ Han ger mig energi, hopp och enorm glädje. Hur ont jag än har, så ger hans glädje mig uppladdning för dagen att orka.

Han och min hund älskar verkligen varandra. Jag är väldigt försiktig med vovve+barn. Jag skulle aldrig förlåta mig själv om ngt hände honom. Dom få gånger hon råkat göra honom illa får hon panik och ber om Förlåt på alla vis en hund kan göra.

I och med att hon är så stor så blir hon ännu större i hans ögon. Och en tass som råkar trampa på honom känns ganska ordentligt. Hans värld rasar samman och det gör ont i både mommos hjärta och i hunden. När vi blåst och tröstat och fått en ledsen rottweiler tik lugn så fortsätter dagen som vanligt. Han pekar på henne precis som mommo gjorde för att markera att hon ska minsann ligga still där borta 🙈😂

Vi har kryprallyn, han kokar kaffe till mormor, vi äter, vi går promenad, gör näsor av lönnträdets frön eller blomma eller vad dom nu är för ngt.. Vi tittar på musse piggs clubhus mm. Sen på kvällen när mamma eller pappa kommer hem sover min lilla människa.

Att barn är terapi har jag hört många gånger inom mitt yrke som USKA. Det onda försvinner på ngt vis.. märkligt det där. Men när man kommer hem till sig själv… jävlar va sliten man är. Hjärntrött 😴 men får jag välja sättet att få dö på, så väljer jag en natt efter att ha varit barnvakt. Nöjd,glad,fulltankad av positiv energi och att man kännt sig behövd.

Idag blev han så ledsen. Hela världen rasade omkring honom. Han ville ner till mommo å hälsa på hunden. Saken var den att familjen skulle åka till farmor å farfar. Jag förklarade det för min lilla ettåriga vän… Så Jag blev med honom in hos dom en stund. Då ville han koka kaffe till mommo. Dom har en kaffemaskin, och han brukar få välja färg på mugg och trycka på knappen. Men.. mommo ville inte ha.

Så förtvivlad han blev.🥺 Han pekade flera gånger och fick samma svar.. jösses jag har verkligen blivit blödig. Jag höll sj på att bli gråtfärdig.

Vi kommer ha vårat mys under veckan… då tar vi igen allt vi missade idag❤️

En reaktion till “Mina bästa vänner är en hund & en liten människa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s