Nytt Äventyr med Elbilen

Jag måste få berätta.. visste du om att om det är strömlöst och du laddar din elbil, då sitter du fast i kabeln. Hur tänkte tillverkaren där ? Min vän som har en elbil sitter just nu i skrivande stund fast. Hans bil släpper inte kontakten 😳🤣🙈

Han har andra bilar som dock går på bensin, men han vägrar ta dom. Det kostar för mkt. Jajo iofs..men ? Jag fnissar i min ensamhet och tänker att jaa du.. snart har jag egen bil. Då räcker det med att springa till grannen och låna startkablar i värsta stund alt att köpa egna och ha en dunk med bensin i bagaget. Har jag punka så får jag byta till reservhjul. Men jag sitter inte fast pga strömlöst hus🤣😂

Så nu funderar jag på om jag ska ha is i magen och hoppas på att han får tillbaka strömmen,eller om jag ska ringa sjukresor. Jag måste till reumatologen idag . Jag har så sjukt ont, så helst vill jag leka struts och köra ner huvudet i marken. Men vill diskutera om det är läge att kanske få ansöka om assistens ngn gång i veckan.

Jag har haft bra perioder men dom är inte smärtfria, jag klarar av det då. Nu när jag dyker, då känns det som att kroppen går sönder.

Som tur är har jag lilleman(mitt yngsta barnbarn) att ta hand om på em.. jag bara älskar det. Just där och då kan jag fokusera på min lilla ettåring och det är rehab för mig. Jag laddar upp själen med positiv energi.

Såååå…. jag hade räknat med skjutsen idag för att komma hem i tid. Åker jag med Sjukresor är jag inte hemma förrän runt kl 17. Dottern börjar 16. Åker jag privat är jag hemma 1530. Mm… Att äga elbil är inte ultimat haha och… denna dag som är så varm måste AC på och då vet jag inte ens om jag kommer hem asg… jaja lite pulshöjande är det.

Tjillevipp❤️

Annons

2 reaktioner till “Nytt Äventyr med Elbilen

    1. Hehe han är missnöjd. Han fick känna på i vintras hur det är.. kan knappt åka 12 mil på full tank. Nej du. Jag köper tillbaka min bil så jag kan ta mig fram på egen maskin. Det finns förare att få hjälp av också. Men också möjlighet för min hund att få följa med. Det är en stor tjej med mycket energi och dom flesta tycker det är jobbigt med en sån happy dog i bilen. Hundhår osv..

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s