Gnälltanten-> TrumpenMardröm och Svensk politik

Alltså.. Vilken mardröm om detta fanskap kommer till makten. Han har inte ett rätt mellan öronen och ställde till mer skit än jag kunde tro  om en sån där. Det borde vara olagligt att han ens får försöka.

FBI-razzia mot Donald Trumps lyxresidens https://www.aftonbladet.se/a/Ea3Lz3

Trump är i mina ögon farlig för hela nationen. Han och mannen I öst är horribla. Det finns ingen hejd på dom två…

Inte för att nuvarande man i väst är helt ok, men han har åtminstone försökt.. liiiite. Hans megatabbe var nog när han tog bort soldaterna ifrån Afghanistan.Men samtidigt är han ingen siare, och han trodde nog som resten av oss att landet skulle klara sig själva? Det är min åsikt iaf..det är vad jag tror eller så har jag missat nyheterna helt.

Jag har aldrig varit intresserad av politik.Aldrig. Har aldrig röstat och i skolan så sov jag antagligen när lektionerna om ämnet var. Det räckte för mig att höra på radion, och se vad som hände i plånboken. Politiker gynnar endast sin egna plånbok och skiter i oss på landet. Politiker ”Stadsfolk” (förlåt mig) har uppenbarligen aldrig varit utanför stadsgränsen. De höjer skatter, lägger till skatter, höjer priser på drivmedel som drar med sig matkostnader, och el priserna? Ja den är märklig. Där snålar man som fan, men det spelar ingen roll serru, för den fasta avgiften kommer och ligger plötsligt dubbelt upp och du står där med skägget i postlådan..du betalar nästan lika mycket i el som hyran…Drivmedel och bilskatt?? Eftersom det helt plötsligt blev för dyrt för att äga bil sålde jag den, och jag tror vi är många..en del ställde av bilen och forts att köra, dock olagligt. Jag är för ärlig så den biten hänger jag inte på. Jag blev ju samtidigt väldigt sjuk så jag lade min orsak där. Det kändes bättre i själen iaf. Dom skyller drivmedelspriserna på kriget i Ukraina, men va fan… den steg ju INNAN!!! OCH POLITIKERNA HAR SOM MÅL ATT VI SKA HA ELBIL!! Jag vill inte ha någon elbil. Alla dessa barn som gräver fram det giftiga materialet med sina bara händer, så att dom rika människorna ska få åka miljövänligt. Och tror verkligen dessa jvl miljömuppar att Sverige självt ska rädda en hel värld ?? Jajamen. Och är verkligen elbilen så bra? Och är det verkligen så miljövänligt ? Jodå den luktar inte. Den smyger sig fram så man håller fan på att skita ner sig när det helt plötsligt kommer en bil bakifrån.

En vän vill mig kom på den idealiska idén att köpa en. Han var super glad och han skulle få 60 000 av staten i bidrag. Bidraget utbetalas i efterskott. Wow!! Har politikerna fått hål i huvudet? (Dom betalar ut BIDRAG PÅ 60 PAPP!!?)

Förra Sommaren var varm, och min vän är lite tätt mellan öronen. Inte så lite heller. Vi grälade värre än ett gift par som hängt ihop I 80 år. Jag trodde jag skulle svimma av värmeslag, så jag vevade ner rutan. Vi var på väg till veterinären med min hund. Han pekade på bilens termometer å påpekade att den står på 20 grader. Javisst måhända den står på det, men det är för varmt för min hund och mig. Han gav sig inte. Han sänkte till 18 och mulnade till… men bilen kylde inte. Wilda flämtade och jag vevade ner ytterligare.. Nej seru står det 18 är det 18. Och bilen är vit så det är svalare i den än en svart bil. Jag fräste ifrån Men herre gud du har ingen solfilm i bilen och solen gassar !!!!

Jag gick ur bilen, in till vet och när vi kom ut hade han dragit upp tillbaka till 20. Det var meningen att jag skulle handla denna förmiddag så vi for till affären. Han ville med, men jag sa att jag har hunden med mig. Ja?? Du får sitta i bilen och ha den igång så hon får kyla. Då brann d i han. Jag kan låta bilen stå på då och sänka till 16!! Javisst. Men om acn lägger av då dör min hund ? Men ja kan man göra så, så okej tänkte jag. Men påpekade att du kan inte låsa bilen för då går larmet. Han har ingen knapp att trycka på så inte bilen reagerar för rörelse. Hans topplock reste och han blev kvar. Intr fan låter han bilen stå upplåst.

Har ytterligare en grej om samma herre, så kanske du får en aha vad han är för typ… han frågade om jag ville med ut på cruising. Ja gärna. Det var varmt som fan.. 30 grader i skuggan så jag vevade ner…. då vevade han upp sitt fönster. Det blev drag sa han…..och han satte på värmen. Kör hem mig blev min replik. Nu fan räcker det. Vilken tomte. Han är av den typen att ser han att det står tex -10 så fryser han. Istället för att känna efter… allt beror ju på hur hög luftfuktigheten är. Nej seru.. Det är samma gubbe som springer ut å in för att kolla vattenmängd när det regnar. 😂

Sen kom kylan en morgon. Vi skulle åka till ett sjukhus 4 mil från mig. Han hade laddat bilen…enl papperen vid inköp skulle det räcka 38 mil. Efter 7 mil hade bilen sjunkit till 16 mil kvar. Han stängde av värmen och lät mig inte ha ryggvärmaren på. Det drar för mkt ström. När jag väl var hemma var bilen nere på 4 mil kvar.. Han hade totalt kört 12 mil på full tank, där jag mer eller mindre frös pga att det blir för dyrt med ström i bilen.😡 och vi tog oss knappt hem!! Och när han sen fick elräkningen blev han som galen. Det höjde med 4000 kilowatttimmar/år. Så min undran är ju om det verkligen är så bra i längden? Utsläppsmässigt JA men resten? Du köper en bil för 500 000 som inte klarar att leverera en resa på knappa 12 mil på ”full tank ” Du är starkt beroende av tankstation för att ens ta dig ur ditt län. Om du ska klara längre resor ja då får du lägga på några 100 000 till. Det är batteriet du betalar för. I storstäder är dessa bilar kanon. Men inte på landet. I en normal bil kan du ha med dig en reservdunk med bensin eller diesel, du kan ha med dig reservbatteri osv.. men kan du ha med dig batteri till elbilen?? Nope. Och du lär frysa ihjäl om du skulle bli stående…Nog om han å hans elbil. OCH !!! BLIR DET STRÖMLÖST HOS DIG, SÅ SITTER BILEN FAST I LADDKABELN!! Det innebär att du tar dig inte hemifrån 🤣

Färdtjänst och sjukresor har varit räddaren i nöden. DOCK så är priserna höga där också nu. Färdtjänst kostar mig dubbelt upp på en tur och retur resa till min by 2 mil bort. Färdtjänst anpassar sig efter mina tider. Den är som taxi. Sjukresor då ? Uff Det är samma där. Dubbelt upp .. men… där får jag åka linjen… Även om jag har alla intyg, och länets beviljare sagt ifrån så får jag åka linjen. Det betyder att jag kan bli hämtad, körd 150 m, avsläppt, vänta 30 minuter till bortemot 90 minuter…körd till destinationen där jag får vänta till upp emot 2h. Sen ska jag hem.. Summa av sjukresor blir i väntetid ca 4 h, resetid 4-5 h(7 mil), tar jag privat bil, har jag väntetider på 1 h och resetid ca 90 min.

Ska vi fortsätta diskutera vad dom(politikerna rotar i) ? Posten.. ja den kommer bara 2 gånger i veckan numer.Plus att dom utöver det kör ut paket vid sidan om. Wtf?? Kostnaderna är för höga. (MorgonTidningarna körs ut av tidningensjälv )?

Häromdagen hörde jag att en del av dessa politiker ska sänka sjukpeng om de kommer t makten. Jamen skit bra. Allt höjs, det drabbar intr politikerna utan oss som håller i bordsskivan dom står på….

Mitt intresse för politik skedde när mannen I öst drog igång. Och han drog igång ett rent helvete för en hel värld. Och folket tittar på.(upplever jag) Ukraina får mängder av hjälp, av alla…men bara i material. Man tittar på.. är inte detta galenskap så vet jag inte. Jo, ingen törs pga risken gällande kärnvapen. Ja fy fan…men varför lever tokfan ? Och nu har Kina börjat rota omkring, Turkiet som är med i Nato beter sig också som svin…Jag trodde ärligt att när man är medlem i Nato då fan ska man sköta sig(?) Kina slickar röv med dåren i öst och vill inte lägga sig i… och vi.. lilla lilla Sverige ligger inklämda mellan skinkorna och lär ryka all världens väg vid första bästa baksmäll. Vad är det som händer där ute egentligen.?? När inte ens svensk politik kan hållas sams, när inte landet I öst kan vara ärliga emot sin befolkning, och det stora landet I väst kan stoppa den trumpna dåren….då finns det plötsligt bara en enda väg ut… det lär ju bli en sjuhelvetes jäkla smäll !!!! Och vi normala människor som sitter inklämda har ingenstans att ta vägen. Jordklotet har ingen källare som vi kan gömma oss i🥺

Vi dras bakåt i tiden ekonomiskt och krigsmässigt. Politiker ser nödlösningar som kanske räddar städer…men inte oss på landet som i stort sett försörjer dom… jag har sagt många många gånger att Sverige kan inte rädda en hel värld. Men…den viktigaste biten är…jag kan inte rädda mina barn från en hel värld.. Jag är rädd. Nåt så inåt.Finns det någon nödbroms ??? Jag vet vart jag ska ta vägen om det skulle smälla.. tyvärr får jag inte med hela barnaskaran till samma ställe… men det är inte detta jag vill ha en nödbroms. Det är dags för våra politiker att öppna ögonen och stanna upp. Håll käften och lyssna på vad folket säger… Hjälp jordsbefolkningen på rätt sätt… ingen ska tjäna pengar på hjälpinsatser Lusläser du om varje, så sitter det kontorsnissar och håvar in miljontals kronor på alla bidrag..

Den här generationen som pratar politik, har uppenbarligen allvarliga diagnoser eftersom det bara blir skit. Ingen kan hållas sams och de älskar sin egna röst. Hör mig, se mig, jävlar vad jag är bra.

Usch!!!! Nu har jag kräkts färdigt! Jag ska snart bli hämtad i en elbil som är vit,så den är inte lika varm som en svart, man inte kan ha normala grader för att ägaren fryser.. och där vi knappt tar oss tur och retur på full tank MEN Vi släpper inte ut något.

Ha en fin dag !! Kram från den morgontrumpna Gnälltanten

PS–> i år ska jag rösta. Men på vad vet jag inte. DS ->

Annons

En reaktion till “Gnälltanten-> TrumpenMardröm och Svensk politik

  1. Har alltid röstat och vi har skickat våra brevröster redan. Kan erkänna att någon röd/grön geggamojja är inget för mig. Vet du att om man blandar rött och grönt så blir det brunt. När inte chefen kan anställa folk med något i huvudet så åker chefen också är min paroll. Elbil fungerar inte här nere då det inte finns laddningsställen i byarna.
    Jag tycker att de ska sätta upp en vindkraftpark på söders höjder i Stockholm. De verkar ju så förtjusta i vipplare.
    Den dåren i USA borde genomgå stora psykundersökningen. Fanskapet i öst ska bara dö.
    Hoppas du kom både bort och hem med elbilen.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s