Uppdatering

Pet-Dt beställt i Örebro sen vidare till Karlstad för biopsi. Dom misstänker elakartad cancer. Dom letar efter ”mamman” då jag har cystor i lever,njure,lungsäck, förhårdnader i matstrupen, metastaser i bäckenet.. levern har vuxit, har förhårdnader i tjocktarmen… ja så ser livet ut nu.

När jag gick in till onkologen kändes det som att gå in emot döden. Hade med mig dottern. Enda positiva jag tänker nu är att är det godartad hoppas jag att det inte har skadat intill liggande vävnader…. Och oavsett vilket det är så måste kroppen klara och orka, och det ska jag fan göra!!

Men….. läkaren sa att jag kanske inte kan återvända till mitt jobb,mitt yrke mer 😢 Min reumatism/SLE ställer till med en hel del. Så jag undrar vad jag vill bli när jag blir stor. Är uska och kock… Kontorsjobb kanske är ngt iallafall, eller va fan ska jag tänka? Vissa dagar sover jag typ 🤪😴 och andra fungerar helt okej…

Jag är rädd. Skit rädd. Har aldrig kännt mig så rädd. Har kontakt med ett x, där jag gråter, skriker, fräser, spyr ur mig all ångest som existerar inom mig..Han som alltid varit en ”trygghet” men som gjort mig oerhört illa genom otrohet. Märkligt det där…men jag behöver honom och han låter mig få hållas.. han tycker det är jobbigt.. han är också rädd… Jag blir arg när han tycker synd om mig, det vill jag inte. Det är inte synd om mig på ngt vis. Har svårt att själv ta in vad som sker.

Ska försöka sova nu.. kram dit ut❤

Annons

3 reaktioner till “Uppdatering

  1. Men va fan….
    Kan tänka mig att det är tusen och en tankar och känslor just nu, en kompis uttryckte det en gång ”en känslomässig kennel”, allt och inget på en gång..
    Nu har exet en annan roll, så bra att du har folk runt dig som håller dig under armarna och stöttar ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s