Frustration

Börjar bli frustrerad. När ska smärtan släppa? Kan knappt gå, ibland bättre ibland helt jävligt.

Min glädje över att ha hittat en bok app http://storytell.se är min frihet och får bästa tidsfördrivet. Många bra dokumentärer har jag läst igenom, och nu har jag fångat Camilla Läckberg och hennes böcker. Mina öron har funnit en bra terapi med historierna som läses upp medans mina dagar passerar.

Julen för mig var ingen höjdare. Sonen fick en bilramp över benet när han arbetade. De skulle montera en stor 4 pelarelyft. Alla säkerhetsanordningar var på plats, en del av rampen på 500 kg vred sig lite och han skulle bända på den lite när olyckan var framme. Att lårbenet och knäskålen höll är för mig en gåta. Fotleden rök av.

Det telefonsamtalet från honom var och är det smärtsammaste jag hört. Jag kan inte ruska av mig,kan inte radera. Tystnaden i telefonen sen rösten som knappt kunde prata…. usch 👎Värst var att media var snabb med att basunera ut olyckan både i radio och annan media.  Tänk om inte sonen hade ringt mig, tänk om inte den andra hade hört av sig..då hade media varit först. Helt ofattbart 🥺

  Sen blev mellansonen inlagd på juldagen. Skitkul. Bakterier i tarmen Oxh de misstänker ulcerös colit. Jamen nu räcker det!!! Han är hemma nu och för matdagbok. Dom säger orsaken är pga kött, men han äter veganskt.. Han sköter dagboken och magen är stundtals orolig och då har han tex ätit chips.

Idag ska jag följa med till ultraljud så dottern ska titta.  Jag får inte följa med…Corona nekar pappan…… Hoppas hon får ha med fadern när det är dags för födsel🙏

Nu ska jag vila innan dagen börjar. Kram dit ut ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s