Smärta som inte syns

Då har jag avklarat smärtor ifrån helvetet på riktigt. 2 veckors riktigt helvetiska 😦
Jag trodde ärligt att mitt bäcken hade gått sönder. Det kändes som en tennisboll rätt inne i vänster skinka. Kunde inte sitta ordentligt på röven……… Sjukvården har skala på smärtor som är max 10. Jag låg garanterat på 12. Kräktes av smärtorna. Så hemskt ! Jag sökte 5 gånger på rad för samma värk. Ena gången fick jag ta en alvedon extra, andra gången tyckte en annan läkare att jag skulle ta ipren. Öhm ursäkta sa jag. Jag får inte ta ipren. Jag äter Orudis. Den tredje läkaren gav mig gabapentin som jag skulle trappa upp i snabb takt och oxynorm vb plus att han skickade remiss på MR. Själva röntgen såg ingenting, så ngn fraktur hade jag inte. En undersköterska fräste åt mig när jag ville ha hjälp till toaletten att JAHA och hur ska du klara dig själv hemma när du inte ens tar dig till toaletten själv? Jadu svarade jag, ge mig ett par kryckor så löser det sig! Jag fick kryckor och hon försvann. Inte en koll på om jag verkligen tog mig till toaletten eller inte. Men jag är van att klara mig själv =) Den goa läkaren såg mig knata framåt och frågade om jag var ensam hemma osv, för annars lägger han in mig och blir det sämre så måste jag komma in….. Jag är inte ensam på helgerna…

Den äldsta sonen jag har bäddade i soffan i storhuset och bad mig bo där så länge jag mår som jag gör. Att bo i gästrummet ute på gården var otänkbart då jag får långt till toaletten osv plus halkig trätrappa.
Jag har nu ställt av bilen. Blir otroligt trött av gabapentinet. Har pigga stunder och då har jag röjt i sonens hus och storstädat. Har dock inte klarat av att ta fönstren på utsidan…men allt annat..och jag har strykit tvätt osv. Känns bra att ha gjort lite nytta. Sen har jag gjort iordning min garderob på övervåningen hos honom och där finns även en säng. Ja herre, det låter som att jag bor i en garderob i storhuset hahaha, men det gör jag inte. Det är ett rum, som vi gjort som klädkammare. Där bor jag när inte han är hemma. Trappan är min utmaning. JAG SKA GÅ UPP OCH NER !! Har väggar att hålla mig i och det funkar. Bara jag får ta det i min takt.

Har fått svar från MR och ngt galet är det….ska till ortopeden den 11….och sle läkaren den 14 . Heltidssjukskriven till den 13. Jag vill verkligen tillbaka till jobbet, men stundtals kan jag inte stå och måste vila. Sover gärna en stund mitt på dagen. Tanten har blivit Agda 98 hahaha…..

Tränar med min hund 3 långpromenader per dag som är ca 2 km. Längre orkar jag inte än….Hubbe är hos min dotter. Wilda löper och jag vill inte ha några valpar =)
Nu blir det att svälja det sista av kaffet och klä på sig. Har suttit och lagt schema på morgonen. KLockan ringer ju kl 06000 varenda morgon pga mediciner….ibland klarar jag att somna om…men inte idag.

Ha en superfin andra advent ❤

Annons

En reaktion till “Smärta som inte syns

  1. Shit vad du kämpar. Det här med vården o deras ovillighet o dåliga bemötande kan göra mig så arg. Bra att du fick en MR. Bra m inbokade besök. Hoppas det finns ngn hjälp att få. Det där låter omänskligt ❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s