Ett djupt hål

Även jag ramlar stundtals igenom glastaket jag omgett mig med. Att ha det yrke jag har idag samtidigt som jag arbetar med två av mina barn är inte alltid lätt. Och nu har hon ramlat igenom (igen) och jag går sönder inom mig som mamma för att jag inte räcker till. Mina ord finns inte, jag vill hjälpa men verktygslådan är tom. Det enda jag kan hjälpa henne med är att jag finns här för henne och det vet hon. Jag har erbjudit att hon kan få flytta hem tillbaka så hon slipper undan den stressen med det ekonomiska. Fy fan säger jag för vad psykisk ohälsa kan ställa till. Och den som aldrig upplevt det har inte en susning om vad det handlar om.

Jag är inte den starkaste. Jo utåt. Min fasad är av betong,medans insidan blöder värre än niagarafallets fors. När jag är ledig i ngr dagar så kryper jag undan helt och hållet i min bubbla. Läkandet sker iform av film,spela spel, gå i skogen med min lilla 6 månaders jäntunge. Jag skrev sist om att det hänt lite…Ja det har det och verkligheten har väl kommit ikapp även mig. Och det är nu jag bearbetar ting.

Jag är inte suicibel. men isolerar mig helt och hållet, fast ändå inte. Jag lever för min hund. Bästa energipåfyll ever. Hon tjatar hål i huvudet på mig om hon inte får sina turer varje dag, vilket jag är enormt tacksam för.

Nu blir det dagens sista kaffekopp, sen film. Imorgon är det dags igen efter 4 dgrs frånvaro från jobbet. Låg i migrän i 3 förbannade dagar (ursäkta språket) så dessa dagar glömde jag typ laga mat, men ätit ngt tror jag.

var och en som hamnar i bubblan med glastak,har svårt att ta sig ur om man inte har verktyg. Jag har gett så mkt av mitt så lådan är nu tom. Dags att ta hand om mig själv, men är också mamma. Jäkla svår sits….Jag har klarat värre saker förr så jag lär klara av detta också. Bubblan kommer spricka allteftersom jag får energi =)

Kram på er

Annons

2 reaktioner till “Ett djupt hål

  1. Återhämtning återhämtning, jag känner igen mig. Psykisk ohälsa är verkligen inget man önskar sin värsta fiende. Och så ska man stå pall för sina barn, den pressen kan kännas övermäktig en del dagar. Och då är jag ändå en i grunden stabil person. Men det finns ju gränser för hur mkt man orkar ändå. Skickar en digital kram o fortsätt m hundpromenader o sånt som får dig att hämta energi.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s