Nattarbete

Usch. Nu är jag inne på 4 natten på jobb, och den här perioden har varit stentuff. Trött deluxe på riktigt. Vet inte om det är höstens intågande som påverkar mig, men det känns inte som att kroppen ens vill vakna upp. Skulle kunna sova hur mkt som helst. Men med lite eftertanke så har det varit extremt jobbigt en tid också. Omgivningen påverkar givetvis. Grannen som är svårt sjuk i cancer, och när frun drog utomlands så fick jag försöka organisera upp ett kaos. Ingen kunde ju drömma om att han skulle bli så dålig just där och då. SÅ hjärnan orkade inte koppla av. Den gick på högvarv runt omkring denna man och vad nästa steg skulle vara, och resor hit och dit. Men jag gjorde det av all välmening och det skulle inte fresta mig att påpeka att jag är sleten.

Mitt arbete påverkar också. Utåtagerande ungdomar med självskadebeteende,ätstörningar,autism,asberger, borderline,adhd mm. Jag är ju inte ensam på natten men ändå så är jag ensam. Den andra kollegan ska ju sova och svara på larm. Mig ringer de om det är ngt de vill, vilket känns lite konstigt. Men för att förklara lite varför jag inte kan ta larmen, är för att jag sitter på övervak. Så imorgon kan jag lova att jag är mer eller mindre död . Men ska försöka hålla mig vaken så jag kommer i säng någorlunda i tid. På tisdag ska jag jobba kvällen på det här jobbet och det ska bli intressant.

Har druckit kaffe, ätit choklad,bullar,mat…men energin bara rinner ur mig. yuck. Rannsakar mig själv återigen, jag slappnar ju av nu. Frun till den sjuka grannen har kommit hem efter 2 veckor utomlands….så jag behöver inte oroa mig. SÅ det är nog de spänningarna som släpper nu. Hoppas jag.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s