Universitetet

Ja jösses…. sliter mitt hår hahaha…men jädrar så skoj.Gamla kärringen har börjat på allvar. Sjuksköterskeprogrammet….jag…jomentjena. Min livs dröm. Men är klar när jag passerat 50 plus 😀  Tror hjärnan klappat ihop av ren chock. Att försöka få in ngt i kupan är inte det lättaste, och när man sitter tillsammans med 20 åringar som bara diskuterar hur man ska fuska sig igenom blir jag irriterad. De har ingen som helst aning om vad det handlar om. OCH det mest intressanta är att många av dom klarar inte blod, att torka gamla människor i baken är helt otänkbart osv.

De är snabbtänkta de där små liven och letar reda på gamla tentor som finns där ute på nätet och en annan seg tant kör på med att läsa och läsa och nöta in de där bokstäverna som fullständigt flyger förbi ögonen. Jag känner mig tätt i huvudet hahaha…..

Just nu laddar jag för hemtenta i etik. Jag kommer faktiskt att dela med mig av mitt egna arbete framöver som man kan ladda ner just pga att har det hjälpt mig så kan det hjälpa dig. Och det är väl det som man ska göra ? Att hjälpa varandra. Det handlar ju inte om att fuska utan att få material att läsa. och ungdomarna planerar och diskuterar hur de ska kunna fuska sig igenom det hela…gahhh…..skitungar. En jänta har kuggat 5 (!!!) gånger på anatomin….hon har läst den här terminen på annan skola men vart underkänd på det ämnet….en annan hoppade på för att få händelser….att det ska ske ngt men är oerhört  skraj för nålar och bajs, den tredje anser att storasyster kommer hjälpa till med gamla tentamer då hon tydligen vart färdig i somras… MEN VAD MED KÄNSLAN FÖR OMSORG ?  Jaja inte mitt problem. Mitt största problem är att försöka klara av 3 år på universitetet och bli godkänd samt legitimerad SSK, hur nu det ska gå till utan att hamna på psykakuten pga psykbryt deluxe där böckerna flugit genom rutan 😀

Näää nu ska jag grotta ner mig med etik ? huuuuuu så tråkigt. Jag skiter väll fullständigt i vilken grupp just den och den etiken hör till, det viktigaste är ju i grund och botten att jag vet vad jag gör, att man är lyhörd och ser både mig själv och omvärlden… Men så tittar man på dessa ungdomar som aldrig någonsin jobbat inom vården….jag undrar hur många det är som kommer hoppa av under tidens gång…..

INTE JAG…..hoppas jag 😉

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s