Tiden går

Jahaja. Tiden går fort och nu är det lucia firande.. Jag har inte varit ledig en hel helg sen i början på oktober. Måste ställa mig på bromsen känner jag, INTE BRA. Men det är sååååååå typiskt mig att dra på bara för att jag har skoj. Eller har jag det egentligen innerst inne ? Flyr jag igen ?

Jag stänger auran omkring mig när det börjar bli jobbigt och det funkar. Folk som stjäl energi hamnar utanför min kropp. Och det funkar ! Ställ dig med fötterna i kors och händerna framför dig tex på magen och istället för att knäppa händerna lägger du fingertopparna emot varandra, och tänk inom dig själv att DU SKA INTE SÅRA MIG DU SKA INTE KNÄCKA MIG JAG ÄR STARK,,,den människa som slukar hamnar utanför =)På något vis så kan jag knata på vidare den dagen och göra mitt jobb och den människan som slukar allt vad energi är,kommer inte åt ditt inre.

…….

Nu när jag tittar ut ser jag snön mot marken och det lyser upp så härligt. Ska halka iväg och göra mina sysslor. Ikväll ska jag jobba så det är bäst jag lämnar datorn för nu. Kramen dit ut till er ❤

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s