Nattarbete

Nackdelen  med nattarbete är att man blir helt vilsen på tid och rum. . Man vaknar upp i panik av att det är mörkt ute. …klockan var visst 17.15…. Jag kom inte i säng förrän 9-9.30 imorse . Hade varit och tittat på ett arbete till….det andra sade jag ifrån redan efter första passet.  Icke återvänder jag dit.  Aldrig.  Detta här nya arbetet sitter jag och är väldigt frågande själv.  Har aldrig arbetat med autism… ska börja gå bredvid torsdag och fredag. Torsdag hamnar jag i tröttdimma.  Hem 8 sova till 13 å sen iväg igen till det nya.

Men ska jag ? Jag behöver pengarna och det är en fast anställning på lut….och jag kan kombinera med nattpassen  på demensboendet.  Hela huvudet är frågande hur jag ska göra.  Ska läsa på lite under helgen om.autism och ta ställning till hur jag gör då. Då har jag också varit med två eftermiddagar på plats.

Jag trivs på demensboendet.  Jag gör lite mer som vanligt då. När de andra sitter och stickar å tar det lugnt pysslar jag och städar …stryker osv för att hjälpa dag personalen.   Visserligen kommer någon och gör det 1 gång i veckan men snälla. ….det är många fötter som går på golvet varje dag. Så jag gör det!! Igår uppdagades på ett rum att det fusk städas. Gammal intorkad  avföring på ett rum. …kan blötte ner ordentligt och skurade  rent rummet. Va fan  ser dom inte ? Vi går i det där …usch. och tomma kylskåp …tomma förråd….de anställda säger att jag får fråga chefen. ..det är hon som snålar.  Det finns inte varken gurka leverpastej eller skinka eller korv pålägg….ingen frukt. ..och detta jobbar jag med? Stackars gamlingar.

Nä.nu är jag trött. Har ätit och tagit kaffe. Dags att stryka lite tvätt. Kram på er 😊

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s