Anställningsintervju

Idag…på en röd dag…kl 18 ska jag iväg i min egna hem kommun på intervjuv.  Är skit nervös. Här hemma är jag så otroligt dömd pga min sk mor. Hon fick mig på fosterhem när jag var nästan 16 år pga att jag var narkoman  och den stämpeln har jag kvar.  Hon påstår att jag vart sjuk och började gå på droger. Till saken är att jag har aldrig provat! ! Aldrig. Däremot fick jag en mor som egentligen skulle varit dömd som icke mor. Icke lämplig. Hon är grunden till mitt psykiska och fysiska lidande och hon misshandlade mig grovt både ock . Jag hatar henne för allt hon står för och jag är så tacksam för att jag hade min mormor. Mormor var min mamma. Saknar dig mormor.

Haft strö jobb i min kommun men folk pratar hellre om än med mig. Så mina jobb har varit långt utanför. Ingen har någonsin varit missnöjd med mig.  Så här sitter jag och är super nervös. Röker som en besatt och dricker kaffe värre än någonsin. Personlig assistent /undersköterska. ..jag kan mitt jobb….frågan är bara om jag duger till här.  Det blir två jobb att åka till men måste för att överleva ekonomiskt.

Så nu håller jag tummarna och tårna. Hoppas jag duger

Annons

8 reaktioner till “Anställningsintervju

  1. Håller tummar och tår för dig!!! och om inte du skulle duga till det jobbet så gör ingen annan det heller! Har en stark känsla av du passar perfekt i det yrket 🙂 både som uska och personlig assistans 🙂
    Kram på´re

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s