Klimakteriebesvär och Halloween

Ja fy för den lede. Ena stunden kokar man och i den andra håller man på att frysa ihjäl. Men glöm att ha elementet på. Det brinner i skinnet känns det som. Att det aldrig slutar !! Det är snart 6 -7 år sen jag opererade bort alltihop och fortfarande har jag samma problem. Suck ! Det blir inte bättre av att jag har sällskapssjuka djur som kryper intill mig i sängen heller 😀 Två hundar och en katt! Och den sistnämnda ska naturligtvis skeda med mig….han lägger sig alldeles tätt intill. Och när svetten fullständigt rinner av mig, då får han nog och lägger sig liiiiiite åt sidan….
Jag erkänner……DET BLIR VARMT SOM FAN !!! Önskar jag kunde krypa ur mitt egna skinn hahaha…..

Nåväl… Idag börjar halloween vilket ja tycker är helt underbart mysigt =) Man smyger omkring på kyrkogården och tänder en massa ljus och njuter av allt det vackra omkring oss, och vad fint vi gör för de vi saknar.Jag brukar ta med mig min barnaskara och sen gör vi en runda runt hela kyrkogården. Vi har ju alla släktingar där. Mormor och morfar,farmor och farfar till barnen, gammelfarmor och gammelfarfar till barnen,min egna mor och far föräldrar ligger också tyvärr. Så minneslunden får en rejäl omgång med ljus ifrån oss eftersom många ligger på andra ställen.

Från 1995 och fram till 2005 dog allihop. Min älskade gammelmormor var först….sen 1995 dog farmor….En klok gumma som sa adjö till mig på min födelsedag. Hon gav mig tom min julklapp, och jag fyller år på våren. Gissa om jag funderade på om tanten fått snurran totalt. Men de känner på sig när det är dags och faktiskt så en/två månader efteråt avled hon. RIP farmor. Sen vet jag inte…..de dog som flöger som vi säger här…..Jag hade klipp kort kändes det som och när barnens farfar tog livet av sig så dog även min morfar ngn dag efteråt. Jag minns ingenting. Det var kaos. Ena dagen kistöppning hos den ene och andra dagen hos den andra….Ja att man överlevde det…Kroppen är en otrolig maskin till att maskera det som är jobbigt och samtidigt stänga av alla onödiga signaler och reflektioner i självförsvar. Jag kanske uppfattades känslokall, men kroppen var apatisk och orkade inte ta in. Att överleva ett nära självmord önskar jag inte min värste fiende ens. SÅ mkt känslor och ilska…

Nåväl, nu ska jag inte snurra omkring i det.

Två nätter på jobb har jag gjort och jag älskar att arbeta nätter. Demensboendet i all ära må jag säga. Jag bara älskar dom gamla människorna. Det är synd om de som genomgår en hemskt förändring med sin demens. Stackars. Undrar vad de tänker själva. Skulle vara enormt intressant att få veta.

Nej ni….nu ska här tvättas och grejas så jag inte somnar. Kvällen lär bli tidig för mig eftersom jag inte har orkat sova i natt.

Ha en super härlig halloween gott folk ❤Halloween

Annons

2 reaktioner till “Klimakteriebesvär och Halloween

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s